Секционни гаражни врати

Дифоат ООД ви предлага термоизолирани секционни гаражни врати, от производители с дългогодишен световен опит. При проектирането и изработката им са следвани водещите в бранша стандарти, високи технологии и строг качествен контрол.

Някои от предимствата, които отличават гаражни врати са:

 • Пестят пространство, благодарение на това, че се отварят на секции плътно по тавана на гаража ви.

 • Безшумни при употреба, благодарение на силиконовите и гумени елементи.

 • Лесна профилактика и поддръжка веднъж годишно, осигуряващи дългогодишен живот на секционната врата.

 • Голямо разнообразие от цветове и панели, които ви позволяват да подберете най-удачния вариант, спрямо вашия дом, нуждите и предпочитанията ви.

 • Топлоизолацията ви позволява да поддържате подходяща температура както през летните горещини, така и през зимните студове.

 • Повишени надеждност и сигурност, благодарение на технологиите против късане на пружини и въжета, както и спазените европейски стандарти в индустрията.

Персонализиране на секционни гаражни врати

За да подберете възможно най-удачният за вашият дом и фасада цвят на гаражни врати, ви предлагаме 120 цвята, от които да избирате.

Секционни Гаражни врати цветове

Същото разнообразие ви осигуряваме и при избора на панели – според вкуса ви разполагаме както с минималистични варианти, които биха допълнили облика на вашата сграда, така и с красиви имитации на дърво.

Добавяне на функционални елементи по секционни гаражни врати

Можете да персонализирате не само цветовете и панелите на вашите гаражни врати, но да добавяте и функционални елементи.

При нужда например можете да добавите и по-малка врата за пешеходци, която ще ви позволи да използвате гаража си дори когато не е нужно да премествате колата в него. Така температурата в помещението се запазва по-лесно, защото не отваряте голямата врата.

Освен вътрешна врата, можете да добавите и прозорец или дори цял ред прозорци в дизайн и ред по ваш избор, който би осигурил дневна светлина в гаража ви и съответно повече удобство за работа или практикуване на вашето хоби в него.

Секционни Гаражни врати

Надеждност и безопасност на секционни гаражни врати

Секционните гаражни врати са изработени с високо качествени материали, в производството им са използвани водещи технологии за безопасност, както и системи за оценка на качеството и сигурността. Включени са множество елементи и устройства, тествани в специализирани европейски лаборатории, осигуряващи максимална надеждност, безопасност и сигурност за крайния клиент:

 • Автоматиката на вратата е с вграден електронен механизъм за защита при взлом

 • Чувствителна система, спираща затварянето на вратата при препятствие

 • Системи против късане на пружини и въжета

 • Включване на допълнителни фотоклетки при необходимост

 • Магнитен изключвател при добавена пешеходна врата