Алуминиева дограма


ALUMIL е гръцка фирма с безспорно високи качества на Балканите в областта на производството на алуминиеви профилни системи и сред най-големите в Европа. Компанията разработва и произвежда екструдирани продукти от алуминий, базирайки се на 45 годишна традиция и на най-съвременните технологии на производство. ALUMIL е една от водещите компании в разработката и създаването на екструдирани продукти чрез своите високо-технологични производствени линии във всичките си заводи. Фирмата разполага с огромен отдел за развитие и е един от иноваторите в областта на архитектурните системи. По отношение на качеството на дограмата, то се следи през време на целия производствен процес. Много помагат модерните системи за контрол, които не оставят място за съмнение за качеството на продукта. Ако възнамерявате да обзавеждате своя дом или офис и търсите качествена и в същото време подходяща марка, то Алумил е идеалното за вас решение. Дограмата ще бъде годна за употреба в продължение на десетилетия, което е сигурен признак за дълготрайност.

 

Alumil M 940 Mini

Алуминиева система без прекъснат термомост за прозорци и врати. Най-леката продуктова линия за двуосово отваряне. Може да бъде използвана при всички възможни строителни приложения с малък размер.

– Ширина на касата – 37 мм;
– Ширина на крилото – 44 мм;
– Възможно е използването с единично стъкло и стъклопакети с ширина до 26 мм;

 

М 9650 Alutherm Light

Това е система с прекъснат термомост, предназначена за приложения с ограничен бюджет. Системата е икономичен избор и има следните основни характеристики:

– Ширина на касата – 50 мм
– Ширина на крилото – 57 мм;
– Възможно е използването на стъклопакети до 32 мм или с тегло до 130кг. на крило;
– Специален полиамид (18 мм) за основна топлоизолация;
– Топлоизолация – Uf = 2,9 W/m2K.

 

 

M 11000 ALUTHERM PLUS

M 11000 ALUTHERM PLUS е система на Alumil с прекъснат термомост подходяща за външна прозорци и врати на сгради. Характеристики на системата са следните:

– Ширина на касата – 62 мм;

– Ширина на крилото – 70 мм;

– Стъклопакети – с ширина до 46 мм или с тегло до 130 кг на крило;

– Шумоизолация – до 52 dB;

                                                                   – Топлоизолация – Uf = 2.5 W/m2K.

 

M 11500 ALUTHERM SUPER PLUS

M 11500 ALUTHERM SUPER PLUS е най-висока технологична система от топлоизолиращи профили.Отговаряща на най-високия клас клас по европейските спецификации по отношение на топло и шумоизолацията, въздухо и водонепропускливостта според тестовете на института IFT ROSENHEIM. Основни характеристики:

– Ширина на касата – 76 мм
– Ширина на крилото – 84 мм;
– Възможно е използването на стъклопакети от 24 до 64 мм или с тегло до 130кг. на крило;
– Специален полиамид (36/ 38мм) за повишена топлоизолация;
– Топлоизолация – Uf = 1,9 W/m2K.